Hiperbarična komora

Hiperbarična komora – Hiperbarična terapija kisikom

Hiperbarična terapija čistim kisikom u hiperbaričnim komorama posve je prirodna, sigurna i bezbolna terapija bez dokazanih nuspojava.

Hiperbarična terapija kisikom koristi se već skoro 200 godina za liječenje i regeneraciju tijela, te poboljšanje općeg stanja.

Hiperbarične terapije dovođenja čistog kisika pod tlakom, regeneriraju oštećene stanice u tijelu i sprečavaju njihova daljnja oštećenja. Oštećeno tkivo, zbog udisanja veće količine kisika pod tlakom, primi više kisika, što rezultira bržim oporavkom. Zbog fizikalnih zakona, kisik pod tlakom topi se u plazmi, koja kisikom opskrbi sva tkiva u tijelu, uključujući i ona koja su slabo prokrvljena

Terapija je posve prirodna i odvija se tako da korisnik pod tlakom, većim od tlaka u atmosferi, udiše čisti kisik u posebnim uređajima koje nazivamo hiperbarične komore.

Učinci hiperbaričnih terapija kisikom su brojni. Neki liječnici ove terapije opisuju kao važan napredak u medicini, koji se svojom učinkovitošću može usporediti s otkrićem transfuzije krvi ili antibiotika u moddernoj medicini.

Zbog svoje funkcionalnosti i sigurnosti, te mnogobrojnih prednosti koje ovaj sustav namjenjen je širokom broju korisnika. Koriste ga bolnice, klinike i druge zdravstvene ustanove, lječilišta, domovi umirovljenika, wellness i spa centri, hoteli, sportski klubovi i fitness centri, a primjeren je i za kućnu uporabu.

Udisanje kisika pod tlakom omogućuje bolju apsorpciju tog životno važnog plina u svim tjelesnim tekućinama.

Upoznajte napredni AHA Flex hiperbarični sustav

Hiperbarični sustavi AHA Flex certificirani su u skladu s Europskom direktivom o medicinskim uređajima MDD 93/42/EEC i proizvode se sukladno s sistemom upravljanja kvalitetom pri proizvodnji medicinskih uređaja ISO 13485. Zbog funkcionalnosti hiperbarični sustav AHA Flex može se koristiti u medicinske i nemedicinske svrhe te za osobnu uporabu.

Kontaktirajte nas i slobodno se dodatno informirajte ili zakažite termin

Put Murvice 1, ZADAR
City Galleria

TEL. 091 222 0007

info@ryenfeel.com