O nas

Sistem- Hiperbarični sistem AHA Flex


Hiperbarična terapija s kisikom se že skoraj 200 let uporablja za zdravljenje in regeneracijo telesa ter izboljšanje splošnega stanja.

Hiperbarični sistemi AHA Flex so certificirani v skladu z Evropsko direktivo o medicinskih napravah MDD 93/42/EGS in se proizvajajo v skladu z sistemom upravljanja kakovosti pri proizvodnji medicinskih naprav ISO 13485. 

Zaradi funkcionalnosti je hiperbarični sistem AHA Flex lahko uporabljen za medicinske in nemedicinske namene ter za osebno uporabo.Inovativne lastnosti komore ustvarjajo prijetno in prostorno okolje, hkrati pa zagotavljajo enostavno rokovanje in enostavno premikanje. Dimenzije komore omogočajo uporabo dveh oseb hkrati, čeprav je uradno registrirana za eno osebo. To omogoča, da sta tako otrok, ki prejema zdravljenje HBOT, kot njegov starš skupaj v komori.

Hiperbarična komora AHA Fit je bila strogo testirana in certificirana za uporabo s 100 % kisikom, kar pomeni, da jo je mogoče uporabljati s katerim koli virom kisika, vključno s kisikovimi rezervoarji ali bolnišničnimi kisikovimi napravami. Da bi zagotovili preprosto delovanje, priporočamo uporabo visoko zmogljivih koncentratorjev kisika AHA.

Več o podjetju AHA