Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Želimo si, da se zavedate, da z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno privatno, hkrati pa jih v digitalni komunikaciji potrebujemo, saj nam omogočajo boljše izvajanje storitev, vam pa boljšo uporabniško izkušnjo. Želimo da razumete vrste podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate to spletno mesto, ki ga varujemo znotraj sistema Odoo, ki se nahaja v EU in že sam po sebi zagotavlja velik nivo varovanja.

Ko uporabljate našo spletno stran, nam zaupate svoje podatke. Zavedamo se, da je to velika odgovornost, zato si po najboljših močeh prizadevamo za zaščito vaših podatkov. Skrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene,

Namen pravilnika o zasebnosti je razumevanje, katere podatke zbiramo, zakaj in kako jih lahko posodobite, upravljate, izvozite in izbrišete.

 

Zbiranje podatkov

Podatke zbiramo, da bi zagotovili boljšo storitev, ponudbo in izkušnjo na naših straneh (vsem našim uporabnikom in strankam) – od osnovnih stvari, kot so preference in nastavitve strani, do bolj zapletenih, kot je statistika o obiskanosti, itd. Podatki, ki jih zbira www.ryenfeel.com in kako se ti podatki uporabljajo, so odvisni od tega, kako uporabljate našo stran in kako upravljate svoje nastavitve zasebnosti. Zbiranje podatkov nam omogoča, da stran, storitve, trgovino in ponudbo nenehno izboljšujemo, tržimo, ter prilagajamo aktualnim smernicam ter potrebam uporabnikov. 

Ko ne uporabljate strani oz. ostalih povezanih naprednih funkcionalnosti, vaše podatke zbiramo in hranimo z edinstvenimi identifikatorji, povezanimi z brskalnikom, aplikacijo ali napravo, ki jo uporabljate. Tako lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo našim uporabnikom.

Ko uporabljate stran oz. ostale povezane napredne funkcionalnosti, zbiramo tudi podatke, ki jih shranimo v arhiv in jih obravnavamo kot osebne podatke.


Posredovani podatki

Ko uporabljate spletno mesto – www.ryenfeel.com oz. ostale povezane napredne funkcionalnosti, ki jih ponujamo, nam posredujete osebne podatke (npr. obrazec). Tudi če ne uporabljate naprednih storitev, se lahko odločite, da nam posredujete podatke, npr. ko nas kontaktirate oz. možnost, da prejemate obvestila o posodobitvah in novosti naših storitev in ponudbe. 

Pri uporabi strani zbiramo tudi vsebino, ki jo ustvarjate in nalagate. To vključuje stvari, kot so podatki, ki jih shranite in dokumenti, ki jih ustvarite.

Podatki, ki jih zbiramo, ko uporabljate stran


Aplikacija, brskalnik in naprava

Zbiramo podatke o aplikacijah, nastavitvah, brskalnikih in napravah, ki jih uporabljate za dostop do strani – www.ryenfeel.com, te podatke zbiramo, za zagotavljanje funkcij, kot so samodejne posodobitve in npr. zatemnitev zaslona mobilne naprave, če je baterija prazna.

Podatki, ki jih zbiramo, vsebujejo edinstvene identifikatorje, vrsto in nastavitve brskalnika, vrsto in nastavitve naprave, operacijski sistem, podatke o preferencah in nastavitev, ter številko različice aplikacije. Prav tako zbiramo podatke o medsebojnem delovanju aplikacij, brskalnikov in naprav z našim spletnim mestom in storitvami, vključno z naslovom IP, sistemski dejavnosti ter datumom, časom in URL-jem posrednika za vašo zahtevo.

Te podatke zbiramo, ko se www.ryenfeel.com v vaši napravi poveže z našimi strežniki – na primer, ko obiščete spletno stran ali ko aplikacija samodejno preverja za novimi informacijami (obvestila, novi podatki, posodobitev).

 

Vaša aktivnost

Podatke o vaši aktivnosti z našim spletnim mestom in storitvami zbiramo za izboljševanje storitev, strani in trgovine. Podatki o aktivnosti, ki jih zbiramo, lahko vključujejo:

 •   izraze, ki jih iščete v iskalniku,
 •   oglede in interakcije z vsebino in oglasi,
 •   nakupovalno aktivnost,
 •   aktivnost na spletnih mestih in aplikacijah tretjih oseb, ki uporabljajo stran.

Za zbiranje in shranjevanje podatkov uporabljamo različne tehnologije, vključno s piškotki, oznakami slikovnih pik, lokalno shrambo, kot so shramba brskalnika ali pomnilnik podatkov v aplikacijah, zbirke podatkov in dnevniki strežnikov.

 

Podatke zbiramo za zagotavljanje boljših storitev

Podatke, ki jih zberemo, z našo storitvijo uporabljamo za naslednje namene:

 

Zagotavljanje storitve

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in obstoj storitve, na primer funkcionalnost spletnega mesta in ostalih storitev.

 

Vzdrževanje in izboljšavo storitve

Vaše podatke uporabljamo tudi za zagotovitev, da storitev in strani delujejo pravilno, podatke lahko uporabimo za odpravljanje napak in spremljanje izpadov. Vaše podatke uporabljamo za izboljšavo storitve – na primer, z razumevanjem, kje, kdaj in kako se je pojavila napaka, lahko napako hitreje najdemo in jo v najkrajšem času tudi odpravimo.

 

Razvoj novosti

Podatke, ki jih zbiramo na straneh, lahko uporabimo za razvoj novih funkcionalnosti. Na primer, z razumevanjem, kako uporabljate storitev, lahko opazimo pomanjkljivosti, jih tako v prihodnosti razvijemo in vključimo na stran.

 

Merjenje učinkovitosti

Podatke za analizo in merjenje uporabljamo za razumevanje uporabe naše strani. Na primer analiziramo podatke o vaših obiskih na naših straneh, da ugotovimo, kako bolj učinkovito izpostaviti oz. prilagoditi vsebino, izdelek – storitev. Uporabljamo tudi podatke o oglasih s katerimi imate interakcije, za razumevanje uspešnosti svojih oglaševalskih akcij. Za to uporabljamo različna orodja, med drugim tudi Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, Facebook itd.

 

Komunikacija z vami

Podatke, ki jih zbiramo, na primer vaš e-poštni naslov uporabljamo za neposredno interakcijo z vami. Na primer, pošljemo vam lahko obvestilo, če odkrijemo sumljivo dejavnost, recimo sumljiv poskus prijave v administracijo naših strani. Lahko pa vas tudi obvestimo o prihajajočih spremembah ali izboljšavah. In če potrebujete našo pomoč, bomo vodili evidenco o vaši zahtevi, da bi vam pomagali rešiti morebitne težave, s katerimi se soočate.

 

Zaščita strani, lastnika, upravljavcev, naših uporabnikov in javnosti

Podatke uporabljamo tudi za izboljšanje varnosti in zanesljivosti naših storitev. To vključuje odkrivanje, preprečevanje in odzivanje na goljufije, zlorabo, varnostna tveganja in tehnične težave, ki bi lahko škodovale strani www.ryenfeel.com, lastnikom, upravljavcem, našim uporabnikom ali javnosti.

Za obdelavo vaših podatkov uporabljamo različne tehnologije. Analizirali bomo vašo vsebino, da bi odkrili zlorabe, kot so nezaželena vsebina, zlonamerna programska oprema in nezakonita vsebina.

Za podatke, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Preden bomo podatke uporabili za namene, ki niso obravnavani v tem pravilniku o zasebnosti, vas bomo zaprosili za soglasje.

 

Kontrolirajte, kaj lahko zbiramo in uporabljamo

Ta razdelek opisuje, kako kontrolirati vašo zasebnost na naših straneh in storitvah. Že želite pridobiti pregled/izvoz svojih podatkov, nam to sporočite in posredujemo vam vse zbrane podatke.

Če želite svoje podatke izbrisati nam to sporočite in iz storitve bomo izbrisali vse vaše podatke.

Obstajajo tudi drugi načini za nadzor vaših podatkov, ki jih zbira www.ryenfeel.com. Nekateri od teh so:

 • Nastavitve piškotkov: Stran – Piškotki omogoča popoln nadzor nad piškotki, ki jih lahko kadarkoli vključite/izključite.
 • Nastavitve brskalnika: na primer, brskalnik lahko nastavite tako, da blokira vse piškotke z določene strani ali pa piškote popolnoma onemogočite. Ampak ne pozabite, da naša stran deluje pravilno in najboljše ravno z uporabo piškotkov.
 • Nastavitve na ravni naprave: v svoji napravi lahko spreminjate nastavitve, ki določajo, katere podatke lahko zbiramo. Na primer, lahko spremenite nastavitve lokacije.
 • E-pošta: Uporabnik lahko komuniciranje preko e-poštnih sporočil kadarkoli prekine preko povezave za odjavo v prejetih sporočilih.

 

Kdaj razkrijemo vaše podatke?

Vaših osebnih podatkov ne razkrivamo družbam, organizacijam ali posameznikom, razen v naslednjih primerih:

 

Z vašim soglasjem

Osebne podatke bomo posredovali izven strani – www.ryenfeel.com samo takrat, kadar imamo vaše soglasje. Če se na primer naročite na obveščanje preko e-pošte in bomo za pošiljanje uporabili zunanjo storitev, bomo najprej morali pridobiti vaše dovoljenje.

Pred razkrivanjem kakršnih koli občutljivih osebnih podatkov bomo vedno prosili za vaše izrecno soglasje.

Za zunanjo obdelavo

Osebne podatke damo na voljo svojim povezanim osebam in drugim zaupanja vrednim družbam ali posameznikom, da jih obdelujejo v našem imenu, po naših navodilih ter skladno z našim pravilnikom o zasebnosti in vsemi drugimi ustreznimi ukrepi za zagotavljanje zaupnosti in varnosti.

 

Iz zakonskih razlogov

Osebne podatke bomo posredovali izven strani – www.ryenfeel.com, samo če smo prepričani, da je dostop, uporaba, hranjenje ali razkritje informacij nujno potrebna za:

 • upoštevanje veljavnih predpisov, zakonodaje, pravnih postopkov ali izvršljivih aktov državnih organov;
 • uveljavljanje veljavnih pogojev strani in storitve, vključno s preiskovanjem morebitnih kršitev;
 • prepoznavanje, preprečevanje ali drugače obravnavanje goljufij, varnostnih ali tehničnih težav;
 • zaščito pred kršitvijo pravic, lastnine ali varnosti strani – www.ryenfeel.com, upravljavcev, uporabnikov ali javnosti ter pred škodo na njihovi lastnini, kot to zahteva ali dovoli zakonodaja.

Javnosti in našim partnerjem, kot so založniki, oglaševalci, razvijalci ali imetniki pravic, lahko razkrijemo podatke, ki ne omogočajo osebne prepoznave. Na primer, javno objavimo podatke, ki prikazujejo trende o splošni uporabi naših storitev.

Če bo www.ryenfeel.com sodelovala pri združitvi, nakupu ali prodaji, bomo še naprej zagotavljali zaupnost vaših osebnih podatkov in obvestili uporabnike, preden se osebni podatki prenesejo ali postanejo predmet drugega pravilnika o zasebnosti.

 

Varnostni ukrepi za zaščito vaših podatkov

Spletno mesto – www.ryenfeel.com je izdelana z močnimi varnostnimi rešitvami, ki nenehno ščitijo vaše podatke. Vpogledi, ki jih pridobimo pri vzdrževanju naših strani in storitev, nam pomagajo odkriti in samodejno blokirati varnostne grožnje, preden vas sploh dosežejo. Če odkrijemo nekaj tveganega, za kar menimo, da bi morali vedeti, vas bomo obvestili in vam pomagali skozi postopek, ki je potreben, da bi ostali bolje zaščiteni.

Trudimo se, da vas in spletno mesto – www.ryenfeel.com zaščitimo pred nepooblaščenim dostopom do podatkov, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem. Pri tem med drugim uporabljamo naslednje ukrepe:

Med prenosom vaših podatkov uporabljamo šifriranje za ohranjanje vaše zasebnosti.

Uporabljamo šifrirane varnostne kopije.

Pregledujemo naše postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov, vključno z ukrepi fizičnega varovanja, da bi preprečili nepooblaščen dostop do naših sistemov.

Dostop do osebnih podatkov omejujemo na vzdrževalce strani, upravljavce, izvajalce in zastopnike, ki potrebujejo te podatke, da jih obdelujejo. Vsakdo s takšnim dostopom je predmet strogih pogodbenih obveznosti in če jih ne spoštujejo lahko proti njim sprožimo disciplinske postopke ali jim odpovemo pogodbeno razmerje.

Izvoz in izbris podatkov

Če želite izbrisati svoje podatke, nas lahko:

 • kontaktirate in zahtevate izbris določenih podatkov;
 • kontaktirate in zahtevate izbris vseh podatkov;
 • izbrišete piškotke na strani “Piškotki”;
 • izbrišete podatke na svoji napravi;

V nekaterih primerih hranimo podatke za omejena obdobja, če je to potrebno zaradi utemeljenih poslovnih ali zakonskih namenov.

Zagotoviti poskušamo, da naše storitve ščitijo informacije pred naključnim ali zlonamernim izbrisom. Zaradi tega lahko preteče nekaj časa od takrat, ko izbrišete določene podatke, do takrat, ko so kopije teh podatkov izbrisane iz naših aktivnih in sistemov za varnostno kopiranje.


Prenos podatkov

Ko prejmemo uradne pisne pritožbe, odgovorimo tako, da stopimo v stik z osebo, ki je vložila pritožbo. Sodelujemo z ustreznimi regulatornimi organi, vključno z lokalnimi pooblaščenci za varstvo podatkov, da rešimo morebitne pritožbe glede prenosa podatkov, ki jih ne moremo rešiti neposredno z vami.

 

Zahteve GDPR

Po veljavni zakonodaji o varstvu podatkov Evropske unije (EU), vam zagotavljamo nadzor nad vašimi podatki, opisane v tem pravilniku. Po zakonu imate pravico zahtevati dostop, posodobitev, odstranitev in omejitev obdelave vaših podatkov. Imate tudi pravico ugovarjati obdelavi vaših podatkov ali izvoziti svoje podatke.

Vaše podatke obdelujemo za namene, opisane v tem pravilniku, na podlagi naslednjih pravnih podlag:

 

Vaše soglasje

Strinjati se morate s pogoji uporabe, šele nato lahko vaše podatke obdelujemo za posebne namene in zmeraj imate pravico, da kadar koli umaknete svoje soglasje. Na primer, prosimo za vaše soglasje, da vas preko e-pošte obveščamo o informacijah, posodobitvah, novostih in akcijah. Te nastavitve lahko kadarkoli spremenite, tako da nas kontaktirate.

 

Kadar sledimo zakonitim interesom

Vaše podatke obdelujemo za naše zakonite interese in za tretje osebe, medtem ko uporabljamo ustrezne zaščitne ukrepe, ki ščitijo vašo zasebnost. To pomeni, da obdelujemo vaše podatke za stvari, kot so:

 • Zagotavljanje, vzdrževanje in izboljšavo naše strani in storitve za potrebe naših uporabnikov.
 • Razvijanje novih izdelkov in funkcij, uporabnih za naše uporabnike.
 • Razumevanje, kako ljudje uporabljajo našo stran in storitve, da bi zagotovili in izboljšali učinkovitost.
 • Prilagajanje naših strani in storitev, da vam zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
 • Obveščanje uporabnikov o naši ponudbi in storitvah – trženje.
 • Zagotavljanje oglaševanja, da je lahko del strani in storitve brezplačno dostopne našim uporabnikom.
 • Odkrivanje, preprečevanje ali drugačno obravnavanje goljufij, zlorab, varnostnih ali tehničnih težav v naši storitvi in straneh.
 • Zaščita pred kršitvijo pravic, lastnine ali varnosti spletnega mesta –
 • Izbrišete piškotke na strani “Piškotki”;
 • upravljavcev, naših uporabnikov ali javnosti, kot je to potrebno ali zahtevano z zakonom.

Izvajanje raziskav, ki izboljšujejo našo storitev za naše uporabnike in koristijo javnosti.

Izpolnjevanje obveznosti do naših partnerjev, kot so razvijalci in imetniki pravic.

Uveljavljanje pravnih zahtevkov, vključno s preiskavo morebitnih kršitev veljavnih pogojev storitve.

Pri ravnanju v skladu z zakonskimi obveznostmi

Podatke bomo obdelali, ko smo pravno zavezani k temu, na primer, če se odzivamo na sodni postopek ali izvršljiv akt državnega organa.

Če imate vprašanja, nas vedno lahko kontaktirate. Lahko pa se obrnete na pooblaščenca za varstvo podatkov, če imate pomisleke glede svojih pravic po veljavni zakonodaji.

Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za:

storitve, ki jih ponujajo druge družbe ali posamezniki, vključno z izdelki ali spletnimi mesti/aplikacijami, ki morda vključujejo naše spletno mesto – www.ryenfeel.com, so vam prikazane v rezultatih iskanja ali do njih vodijo povezave iz naših strani oz. storitev.


Spremembe tega pravilnika

Ta pravilnik o zasebnosti občasno spremenimo. Vaše pravice v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti ne bomo okrnili brez vašega izrecnega soglasja. Vedno označimo datum, kadar so bile objavljene zadnje spremembe. Če so spremembe večje, vam bomo zagotovili vidnejše obvestilo (tudi z e-poštnim obvestilom).


Če potrebujete pomoč ali imate kakršno koli vprašanje, nas kadarkoli kontaktirajte.

Pravilnik o varovanju zasebnosti

Naša želja je, da razumete vrste informacij, ki jih zbiramo, ko obiščete to spletno mesto.


Ob uporabi spletne strani nam zaupate svoje podatke. Zavedamo se, da gre za pomembno odgovornost, zato se zavzemamo za najvišje standarde varstva vaše zasebnosti. Naša predanost varovanju vaših podatkov je osredotočena in temelji na izredni skrbi in pozornosti. Naše prizadevanje ni zgolj izpolnjevanje zahtev, temveč tudi preseganje pričakovanj, saj smo se zavedamo občutljive narave tega področja.

Namen tega pravilnika o varovanju zasebnosti je, da vam pomaga razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kako lahko upravljate, posodabljate, izvozite ali izbrišete te podatke.

 

Zbiranje podatkov

Podatke zbiramo z namenom izboljšanja storitve, ponudbe in uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh za vse naše uporabnike in stranke. Ti podatki segajo od osnovnih nastavitev in preferenc na strani do bolj zapletenih informacij, kot so statistike obiskov in podobno. Vrsta in način uporabe podatkov, ki jih zbere www.ryenfeel.com, je odvisen od vašega načina uporabe naše spletne strani in vaših nastavitev zasebnosti. Zbiranje podatkov nam omogoča nenehno izboljševanje naše strani, storitev, trgovine ter prilagajanje trenutnim trendom in potrebam uporabnikov.

Kadar ne uporabljate strani ali drugih povezanih funkcij, zbiramo in shranjujemo vaše podatke z edinstvenimi identifikatorji, povezanimi z brskalnikom, aplikacijo ali napravo, ki jo uporabljate. To nam omogoča izboljšanje uporabniške izkušnje naših uporabnikov.

Kadar pa uporabljate stran ali druge povezane funkcije, zbiramo tudi podatke, ki se shranijo v arhiv in jih obravnavamo kot osebne podatke.

 

Posredovani podatki

Ob uporabi spletnega mesta www.ryenfeel.com ali drugih povezanih naprednih funkcij, ki jih ponujamo, nam posredujete osebne podatke (npr. preko obrazca). Tudi če ne uporabljate naprednih storitev, se lahko odločite, da nam posredujete podatke, na primer ko nas kontaktirate ali če želite prejemati obvestila o posodobitvah in novostih naših storitev in ponudbe.

Med uporabo strani zbiramo tudi vsebino, ki jo ustvarjate in nalagate, kar vključuje podatke, ki jih shranite in dokumente, ki jih ustvarite.

Podatki, ki jih zbiramo med uporabo strani

 

Aplikacija, brskalnik in naprava

Zbiramo podatke o aplikacijah, brskalnikih in napravah, ki jih uporabljate za dostop do strani www.ryenfeel.com. Ti podatki so potrebni za zagotavljanje funkcij, kot so samodejne posodobitve in na primer prilagajanje svetlosti zaslona mobilne naprave, ko je baterija skoraj prazna.

Med podatke, ki jih zbiramo, spadajo unikatni identifikatorji, vrsta in nastavitve brskalnika, vrsta in nastavitve naprave, operacijski sistem, podatki o preferencah in nastavitvah ter številka različice aplikacije. Prav tako zbiramo podatke o interakciji aplikacij, brskalnikov in naprav z našo spletno stranjo, vključno z naslovom IP, sistemsko aktivnostjo ter datumom, časom in URL-jem posrednika za vašo zahtevo.

Te podatke zbiramo, ko se www.ryenfeel.com poveže z vašo napravo na primer ob obisku spletne strani ali ko aplikacija samodejno preverja nove informacije (npr. obvestila, nove podatke, posodobitve).

 

Vaša aktivnost

Zbiramo podatke o vaši aktivnosti na naši spletni strani in storitvah z namenom izboljšanja storitev, strani in trgovine. Med podatki o aktivnosti lahko na primer zajamemo:

 • izraze, ki jih vnesete v iskalnik,
 • ogled in interakcijo z vsebino in oglasi,
 • nakupovalno aktivnost,
 • aktivnost na spletnih mestih in aplikacijah tretjih oseb, ki uporabljajo našo stran.


Podatki o vaši lokaciji

Med uporabo naše spletne strani lahko zbiramo podatke o vaši lokaciji, da vam lahko ponudimo dodatne funkcionalnosti. 

Vašo lokacijo lahko določimo z različno stopnjo natančnosti, in sicer:

 • GPS,
 • IP naslov,
 • Podatki senzorja iz vaše naprave,
 • Informacije o stvareh v bližini vaše naprave, kot so dostopne točke Wi-Fi, bazne postaje in naprave Bluetooth.

Vrste zbranih podatkov o lokaciji so odvisne od vaše naprave in vašega soglasja za zbiranje lokacijskih podatkov. Možnost deljenja lokacije lahko kadarkoli izključite v nastavitvah naprave ali brskalnika.

 

Podatki o piškotkih


Shranjevanje podatkov

Podatke, ki jih zberemo, shranimo v naših bazah podatkov in strežnikih, ki se nahajajo v različnih geografskih območjih, vključno s strežniki v državah, ki nimajo enake stopnje varstva podatkov kot vaša domača država. Kljub temu smo zavezani k varovanju vaših podatkov in uporabi ustrezne tehnologije in postopkov za zaščito teh informacij.

Vaši osebni podatki so varni pri nas. Vaši podatki so zaščiteni pred izgubo, zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem z najsodobnejšimi tehničnimi in organizacijskimi varnostnimi ukrepi.

 

Uporaba podatkov

Podatki, ki jih zberemo, se lahko uporabljajo na več načinov, vključno z:

 • zagotavljanje, vzdrževanje in izboljšanje naših storitev in ponudbe,
 • prilagajanje vsebine in oglasov,
 • analiza uporabe, trendov in statistik,
 • komunikacija z vami, vključno z odzivanjem na vaše povratne informacije, vprašanja in zahteve,
 • obveščanje o posodobitvah, novostih, promocijah in dogodkih,
 • izvajanje raziskav in analiz s ciljem razvoja in izboljšanja naših storitev in ponudbe,
 • upoštevanje zakonodaje in regulativnih zahtev,
 • varovanje pravic, lastnine in varnosti www.ryenfeel.com, naših uporabnikov in širše javnosti.

Vaši podatki se lahko obdelujejo ročno ali s pomočjo avtomatiziranih orodij in postopkov, vključno z algoritmi za analizo in napovedovanje.

 

Deljenje podatkov

Vaše osebne podatke lahko delimo z:

 • našimi partnerji, podizvajalci in ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri zagotavljanju, vzdrževanju in izboljševanju naših storitev in ponudbe,
 • tretjimi osebami, s katerimi imamo sodelovanje ali pogodbo,
 • tretjimi osebami, ki uporabljajo naše storitve in ponudbo,
 • državnimi organi, če smo to zakonsko ali regulativno dolžni ali če to zahteva izvršni organ v skladu z veljavno zakonodajo ali v skladu s sodno odredbo ali pravnim postopkom.

Preden delimo vaše osebne podatke s tretjimi osebami, se prepričamo, da imajo ustrezne varnostne in zasebnostne ukrepe ter da se strinjajo z obveznostjo varovanja vaših podatkov v skladu s to politiko.

 

Vaše pravice in možnosti

Imate pravico dostopa do vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo, in do njihovega popravka, posodobitve, izvoza ali izbrisa. Prav tako lahko kadarkoli umaknete svoje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov in izbrišete svoj račun.

Za dostop do, posodobitev ali izbris vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte prek elektronske pošte ali uporabite obrazec za stik.

 

Hranjenje podatkov

Vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno za izpolnjevanje namena, za katerega so bili zbrani, in za izpolnjevanje zakonskih, regulativnih, računovodskih ali drugih obveznosti. Po prenehanju namena ali prenehanju vašega soglasja se vaši osebni podatki izbrišejo ali anonimizirajo.

 

Spremembe te politike

To politiko varovanja zasebnosti bomo občasno posodabljali in prilagajali, da bomo odražali spremembe v zakonodaji, regulativi, tehnologiji in poslovnih praksah. Obvestilo o spremembah bomo objavili na tej spletni strani ali pa vas bomo o spremembah obvestili neposredno na drug primeren način.

 

Kontakt

Za več informacij o tej politiki varovanja zasebnosti, za vpogled v svoje osebne podatke ali za kakršna koli vprašanja ali skrbi nas kontaktirajte prek elektronske pošte ali uporabite obrazec za stik.

www.ryenfeel.com

hermina@ryenfeel.com

Novo mesto, 29.3.2024