POST COVID - HBOT

21. maj 2024 po
Ryenfeel, Hermina Rajar

Hiperbarična kisikova terapija in vnetje 

Obstaja več mehanizmov, s katerimi HBOT zmanjša vnetje. S povečanjem koncentracije raztopljenega kisika v plazmi HBOT spodbuja nastajanje protivnetnih citokinov in rastnih faktorjev. HBOT lahko tudi poveča izražanje protivnetnih genov, kar lahko pomaga zmanjšati celoten vnetni odziv. 

Protivnetni učinki HBOT so se izkazali za učinkovite pri različnih stanjih, vključno z avtoimunskimi motnjami in akutnimi poškodbami. Glede na vlogo vnetja pri post COVID je lahko HBOT koristna možnost odpravljanja številnih simptomov.

Sodelujte v pogovoru s svojim zdravnikom, medtem ko krmarite po poti do okrevanja po Long COVID-u. Spodaj boste našli nekaj ključnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati.

Hiperbarična kisikova terapija in možgani

Nove raziskave kažejo, da bi bil dolgi COVID lahko povezan z virusno povzročeno možgansko poškodbo. HBOT je zelo učinkovit način za odpravljanje možganskih poškodb, ne glede na njihov vzrok. Ne obravnava samo travmatičnih možganskih poškodb (TBI) in pretresov možganov, temveč prikazuje tudi obetavne dokaze pri zdravljenju možganskih poškodb, ki jih povzroča COVID-19.

·       Obstaja več mehanizmov, s katerimi HBOT zmanjša vnetje. S povečanjem koncentracije raztopljenega kisika v plazmi HBOT spodbuja nastajanje protivnetnih citokinov in rastnih faktorjev. HBOT lahko tudi poveča izražanje protivnetnih genov, kar lahko pomaga zmanjšati celoten vnetni odziv.

·       Protivnetni učinki HBOT so se izkazali za učinkovite pri različnih stanjih, vključno z avtoimunskimi motnjami in akutnimi poškodbami. Glede na vlogo vnetja pri dolgi bolezni COVID je lahko HBOT koristna možnost za ODPRAVLJANJE simptomov.

·       Nove raziskave kažejo, da bi bil dolgi COVID lahko povezan z virusno povzročeno možgansko poškodbo. HBOT je zelo učinkovit način za odpravljanje možganskih poškodb, ne glede na njihov vzrok. Ne obravnava samo travmatičnih možganskih poškodb (TBI) in pretresov možganov, temveč prikazuje tudi obetavne dokaze pri odpravljanju  možganskih poškodb, ki jih povzroča COVID-19.

Cilj uporabe hiperbarične kisikove terapije (HBOT) pri možganskih simptomih je lajšanje simptomov in pospeševanje okrevanja s spodbujanjem obnove poškodovanega tkiva in formiranju novih krvnih žil.

HBOT pomaga na sledeče načine :

·        Omogoča pospešeno okrevanje in regeneracijo nevrološkega tkiva

·        Zmanjšuje bolečino

·        Spodbuja celjenje

·        Ustvari nove krvne žile

·        Spodbuja mobilizacijo matičnih celic​

·        Poboljša kognitivne sposobnosti

Priporočamo paket »Post Covid« @Ryenfeel, ki se je pri naših strankah pokazal za maksimalno uspešen in učinkovit protokol tretmajev, ki dosega želeni cilj; odpravlja vse zgoraj navedene simptome, s katerimi so se stranke srečevale tudi več let, ​od virusnega obolenja.

ŠTUDIJA februar 2024 :

sledi linku ŠTUDIJI februar 2024


in Blog