VISOKA VROČINA, temperature in vlažnost zraka OBREMENJUJEJO SRCE

10. julij 2024 po
Ryenfeel, Hermina Rajar

EDINSTVENA TERAPIJA HBOT, od 1.6 do 2.0 bar-a, NEGA ❤️ BALZAM ZA SRCE !

Votla mišica, ki stalno deluje brez počitka v našem telesu, je SRCE.  Vse težave s srcem so povezane s pomanjkanjem kisika! O2

In velika vročina, visoke poletne temperature so šok za srce, saj velika vročina OBREMENJUJE srce!

Oteženo dihaje, stalna utrujenost, slabost, nezmožnost napora, pritisk v prsnem košu, neučinkovito in hitro krčenje srca, zmanjšanje mišične oči, tesnoba in podobne težave; ki ji povzroča pomanjkanje KISIKA v srcu.

Srce ob vročih dneh bije tudi štirikrat hitreje kot običajno.

Oslabljena srčna mišica onemogoči zadostno hitrost črpanja krvi, da bi se ustrezno ohlajali.

HBOT deluje kratkoročno in dolgoročno varovalno za srce, odpravlja vzrok ali posledice srčnih težav!

Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, zmanjšuje utrujenost, celi sončne opekline, ojača srčno mišico ter pomaga pri odpravljanju krčnih žil; kar so posledice visokih temperatur.

Z dihanjem normalnega zraka, ki nas obdaja, se raztopi le 0,3 ml kisika na vsakih 100 ml krvi. Preostanek kisika se  veže na hemoglobin, pritrjen na rdeče krvničke in tako postane nedostopen.

Učinek povečanja tlaka v hiperbarični komori na 1.6 do 2.0 bar-a in dovajanje čistega kisika skozi NRD masko je, da klient prejme veliko več kisika in se le-ta raztopi v plazmi, ne le v krvi; kar pri normalnih pogojih ni mogoče!

HBOT ima neverjeten defibrilacijski učinek na srce; kar pomeni vzpostavitev normalnega srčnega ritma, preprečevanje tresenja, hitre in neučinkovite kontrakcije, s čimer preprečujemo odmiranje celic srčne mišice.

HBOT ima dolgoročni učinek normalizacije krvnega obtoka po telesu. Znižuje raven holesterola, omogoča nastanek dodatnih krvnih žil, deluje kot sredstvo za preprečevanje aritmij, povečuje toleranco osebe do fizičnega dela in fizičnih obremenitev, stabilizira oslabljeno presnovo maščob in izboljša delovanje jeter, normalizira elektrokardiogram.

Zaradi pomirjujočega delovanja pri stresu in tesnobi ter številnih drugih učinkov HBOT ZAŠČITNO DELUJE NA SRCE, tako dolgoročno kot kratkoročno.

Seveda, poletna vročina je znosnejša in srce zdravo ob optimalni ravni kisika v krvi.


in Blog

Read Next
Diabetes